Shimano отримала 6 нагород Viewers Choice Awards 2023


Гігантський онлайн продавець Tackle Warehouse оголосив нагороду Viewers Choice Awards 2023, де Shimano переміг у шести неймовірних категоріях.


Переможців обирають ентузіасти лову окуня з усього світу. Менеджер з прісної води (Freshwater Manager) Shimano Боб Махоні (Bob Mahoney) назвав цю новину "неймовірною честю".

Серія Shimano Poison Ultima перемогла як у категоріях кастингових (Best Casting Rod), так і в категоріях спінінгових вудилищ (Best Spinning Rod). Флагманська серія включає в себе найпередовіші технології вудилищ бренду, включаючи Spiral X Core і Hi-Power X.

Після нагороди за найкращу прісноводну котушку (Best Freshwater Reel) на виставці нових продуктів ICAST у 2023 році Shimano Stradic FM також очолила найкращу категорію спінінгових котушок Tackle Warehouse, тоді як Shimano Curado 200 M було визнано найкращою новою кастинговою котушкою.

Нова іноваційна розробка Shimano фторкарбонова волосінь (fluorocarbon line) Mastiff FC, яка була визнана найкращою волосінню на ICAST 2023, також зайняла перше місце в категорії найкращої волосіні (Best Line) за версією Viewers Choice Awards.

Також Shimano додала до своєї колекції нагород Swagy DW в категорії найкращих спіннербейтів (Best Spinnerbait).


Підібрати і купити спінінг для риболовлі ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!